Szolgáltatások

Budapest egész területén márkafüggetlen szolgáltatásokkal várjuk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket. Profi szerelőgárdával, megfizethető árakkal, ám kompromisszum nélküli magas színvonallal végezzük munkánkat, életünk a klíma.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Szolgáltatások Szolgáltatások

Klímák szakszerű ellátása

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire nehéz a rohanó világban bármely szakterületen olyan szakembert találni, aki megfizethető áron kínálja szolgáltatásait, ám azokat elvárható minőségben teljesíti megrendelés esetén. Éppen ez az oka annak, hogy teljes működési elvünket az üzletpolitikánk köré építettük fel, hiszen azt valljuk, hogy a hosszú távon elégedett ügyfél a legnagyobb ajándék. Cégünk teljes körű szakszerű szolgáltatást kínál, hiszen minden klímával kapcsolatos munkálattal megkereshet minket bizalommal. 

Budapest egész területén vállaljuk klímák szakszerű ellátását profi szerelőgárdával, megfizethető árakon. Vállaljuk klímák telepítését, profi szakemberek közreműködésével, rendkívül gyors határidőkkel és minőségi kivitelezéssel. Minden általunk telepített klímára 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk, mely mellé egy klíma tisztítást ingyenesen biztosítunk megbecsülésünk jeléül.

Ha építkezik, vagy felújít, akkor is érdemes előre gondolkodni a klímával kapcsolatban, hiszen az előcsövezési munkálatokat sokkal egyszerűbb ilyenkor kivitelezni, mint a szépen felújított falat megbontani a csövezés elvezetése érdekében. Természetesen a falbontás vezető sínek alkalmazásával elkerülhető, azonban az soha nem fog olyan esztétikus látványt eredményezni, mint ha a csövek szépen a falban futnak el. Személyre szabott ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

Klíma karbantartás és tisztítás

A klímák esetében a karbantartás legalább annyira fontos, mint egy autó esetében egy olajcsere, vagy egy fékellenőrzés, javítás. Ahhoz, hogy a klímánk megbízhatóan kiszolgálja a felé támasztott igényeinket, rendszeres karbantartásnak kell alávetnünk. Sokan kérdezik tőlünk, hogy mikor kerítsenek sort a karbantartási munkálatokra. Azt javasoljuk, hogy vagy a szezon végeztével, vagy pedig azt megelőzően legalább egy hónappal hamarabb kerítsenek sort rá, mert ezekben az időszakokban rövidebb határidővel tudjuk vállalni ezeket a munkálatokat.

Így ráadásul ha hamarabb köszönt be a kánikula, akkor Ön már biztonságos klímát indíthat be, mely a lerakódott szennyeződések miatt nem fog meghibásodni és a szűrőkben letelepedő kórokozók sem okoznak kockázatot. Karbantartás és tisztítás hiányában nem csak klímánk élettartamát rövidítjük meg jelentősen, de családunkat is komoly megbetegedés kockázatának tesszük ki.

Klíma karbantartás és tisztítás
Klímatöltés

Klímatöltés

Klímát minden esetben csak engedéllyel rendelkező szakember kezelhet. Ez egyformán igaz a telepítési munkálatokra, a karbantartásra, de a gáztöltés esetében még kiemeltebben fontos megemlítenünk, hiszen pont a hűtőközeg az oka ennek a szabályozásnak, mely törvénybe is van foglalva. Ha gáz nélkül üzemel egy készülék, akkor jelentős eredmény nélkül rengeteg energiát használ fel, főleg egy termosztátos klíma esetében gondolhatjuk, hogy ez mivel jár. Ha azt gyanítja, hogy klímájában nem megfelelő a töltöttségi szint, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szivárgásmentesség vizsgálat

Klímatöltés nem történhet szivárgásmentesség vizsgálat nélkül, sőt, a nagyobb teljesítményű klímák esetében érvényben lévő szabályozás miatt a tulajdonosok kötelesek évente a vizsgálatot elvégeztetni. Ha Ön nem biztos benne, hogy klímáját érinti-e ez a szabályozás, akkor kérjen erről bővebb felvilágosítást ügyfélszolgálatunkon.

Klímaszerviz, valóban márkafüggetlenül

Miért írjuk azt, hogy valóban márkafüggetlenül? Mert számos olyan cég van, aki így hirdeti magát, közben  a valóság az, hogy némiképpen szelektálják a kezelt és szerelt klímákat. Mi azonban tényleg márkafüggetlen szolgáltatást kínálunk Önnek, amely azt takarja, hogy minden olyan készülék szervizelését vállaljuk, amelyet valaha Magyarországon forgalomba helyeztek a kereskedelemben. 

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően  bármilyen típusú és márkájú klíma meghibásodását helyre tudjuk állítani, amennyiben a hiba természetéből eredően javítható. Természetesen, amennyiben bebizonyosodik, hogy a készülék esetleg javíthatatlan, vagy annyiba kerülne a hiba helyreállítása, hogy az Önnek már nem éri meg, úgy a lehető legopcionálisabb megoldást fogjuk helyette javasolni és a klíma cseréjét is elvégezzük. 

Emellett klímák leszerelését is vállaljuk, mely nem csak abban az esetben történhet meg, ha egy klíma meghibásodik. Lehetséges, hogy Ön burkolja, szigeteli, vagy színezi csalási házát, vagy éppen a panelház szigetelését végzik el, emiatt a klímát ideiglenesen le kell szerelni. Ebben az esetben is számíthat ránk. Semmiképp ne szerelje le egyedül, hiszen a klíma egy nagyon finom szerkezet, mely leszerelése is csak általunk történhet meg.

Klímaszerviz, valóban márkafüggetlenül

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!