Klímaszerelés, klíma karbantartás

A klímák felszerelését, karbantartását és ellátását 2015 óta kizárólag hivatalos klímaszerelő szakember végezheti el. Cégünk profi szerelőgárdával vállalja ezen munkálatok elvégzését, több évtizedes tapasztalattal, garanciával!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés, klíma karbantartás Klímaszerelés, klíma karbantartás

Klímaszerelés, klíma karbantartás

Cégünk profi szakemberekből álló csapattal vállalja lakossági és közületi légkondicionáló rendszerek szerelését, karbantartását és teljes körű ellátását. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a legmagasabb színvonalat nyújtó vállalkozásként elmondhatjuk magunkról, hogy több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk. Bízunk benne hogy rövidesen Ön is csatlakozik közéjük.

A klíma készülékek telepítését kedvező áron, egy teljes év szerelési garanciával biztosítjuk, melyet megelőzően egy ingyenes helyszíni felmérés keretein belül segítünk megállapítani otthona tulajdonságaihoz és az Ön igényeihez leginkább passzoló klíma típusát. Hogy a telepítési munkálatokat még jobban megkönnyítsük, természetesen a berendezést tőlünk is megvásárolhatja, mely esetben Önnek nem kell bajlódni a végfelhasználói nyilatkozattal, a szállítással és a felszerelés időpontjáig a készülék tárolásával. Amennyiben meghibásodott vagy elavult készüléket cserélünk, ebben az esetben a régi készülék elszállítása gondoskodunk úgy kívánja.

A klíma készülékek telepítésével nem ér végett munkánk hiszen évente több alkalommal, de legalább kétszer ajánlott a klímák karbantartását elvégezni. A karbantartás alkalmával egy alapos tisztításnak és ellenőrzésnek vetjük alá a készüléket mellyel a meghibásodások zöme megelőzhető, a tisztítás pedig otthonunk levegőjének tisztaságáról és az egészségünkről is gondoskodik a klíma élettartamának növelése mellett, hiszen a klíma szűrőben megtelepedő gombák, vírusok, baktériumok komoly egészségkárosodást okozhatnak. Forduljon hozzánk bizalommal, szakértő csapatunk várja megkeresését. Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet az igényeihez mérten állítunk össze. Klímaszerelés, klíma karbantartás szolgáltatásainkat Budapesten és Pest megye területén is rövid kiszállási határidővel biztosítjuk.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!