Klíma telepítés, klíma beépítés

A klímák felszerelésénél nem elég a megfelelő minőségű készüléket kiválasztani, utána kell járni az alkatrész utánpótlásnak és gondoskodni kell arról, hogy megfelelő minőségben legyen telepítve a készülék, hiszen enélkül nem lesz hosszú életű.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma telepítés, klíma beépítés Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma telepítés, klíma beépítés

A klíma telepítését mindig érdemes olyan szakemberre bízni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik. Cégünk munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkező felkészült szakemberek. A sikeres vállalkozás mögött minden esetben elégedett ügyfelek állnak mi is ennek köszönhetően fejlődhettünk és mára több ezer elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.

Amennyiben klímakészüléket szeretne, ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely során szakértőnk felméri az ingatlan egyedi tulajdonságait, az Ön igényeit, majd ezeknek megfelelően fogja javasolni a legideálisabb készülék beszerzését. A klímavásárlás szigorú szabályai azonban nem könnyítik meg a magánemberek klímához való jutását, ezért cégünk komplex szolgáltatás keretein belül a készüléket is biztosítja a telepítési munkálatokhoz. Az általunk biztosított készülék a gyártó által meghatározott gyári garanciával és részünkről egy teljes év szerelési garanciával kerül telepítésre.

Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, az első klímatisztítást ingyenesen végezzük. Forduljon hozzánk bizalommal és kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet az igényeinek megfelelően állítunk össze. Klíma telepítés, klíma beépítés elvégzését Budapesten és Pest megyében is rövid kiszállási határidővel vállaljuk.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!