Klíma szerelés

A klímák felszerelésénél nem elég a megfelelő minőségű készüléket kiválasztani, utána kell járni az alkatrész utánpótlásnak és gondoskodni kell arról, hogy megfelelő minőségben legyen telepítve a készülék, hiszen enélkül nem lesz hosszú életű.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szerelés Klíma szerelés

Klíma szerelés

Cégünknél azt valljuk, hogy a klíma szerelés a légkondicionálás lelke. Szerencsére napjaink rohamosan fejlődő technológiájának köszönhetően rengeteg magas minőségű, megbízható klímakészüléket gyártanak, nem mindegy azonban, hogy azok milyen minőségben kerülnek beszerelésre.

Cégünk nagyon nagy hangsúlyt fektet a színvonalas és igényes munkavégzésre, kizárólag magasan képzett, precíz és erkölcsös munkatársakkal dolgozunk együtt, akik folyamatos továbbképzése hozzásegíti cégünket ahhoz, hogy lépést tartsunk a rohamosan fejlődő technológiával.Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ezzel is bizonyítva azt, hogy mennyire fontos lépés ez a megfelelő készülék kiválasztásához, mely egy szakértő látogatása nélkül kevésbé eredményre vezető.

Munkatársunk a konzultáció során felméri az ingatlan tulajdonságait, az Ön igényeit, majd egy személyre szabott egyedi ajánlatot állít össze Önnek. Amennyiben Ön elfogadja az ajánlatot, rövid határidővel, a gyártó által meghatározott gyári garanciával és egy teljes év szerelési garanciával telepítünk otthonába vagy vállalkozásába. Klíma szerelés, telepítés, karbantartás elvégzését Budapest összes kerületében és Pest megye településein is elvégezzük rövid kiszállási határidővel. Kérje ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!