Klímatöltés

Cégünk Budapest egész területén vállalja klímák szakszerű töltését, garanciával. A klímatöltés házilag nem csak veszélyes, de tilos is, mert a légkondicionáló berendezéseket csak szakember kezelheti. Ha gáztöltést szeretne, hívjon minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatöltés Klímatöltés

Ki végezheti el a klímák töltését?

Egy pár évvel ezelőtt született kormányrendelet szerint klímát csak és kizárólag olyan hivatalos szakemberek kezelhetik bármilyen munkálat során, akik erre irányuló hivatalos engedéllyel rendelkeznek. Ezt az engedélyt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állíthatja ki, F-gáz azonosítószám kíséretében. Ha Ön még nem rendelkezik klímával, akkor azt tapasztalhatja, hogy magánemberként már a klímavásárlás sem lehetséges. Miért van ez ennyire megszigorítva?

Valójában több haszna van,  hiszen egyrészt így ki tudjuk szűrni a komolytalan, önjelölt szakembereket, akik az összecsapott, hozzáértés nélküli munkájukkal korábban megannyi klímát tettek tönkre, melyért felelősséget persze nem vállaltak. Azonban van ennek egy sokkal globálisabb magyarázata, mégpedig az, hogy a környezet és vele együtt a légkör szennyezettsége meghaladta a visszafordíthatatlan mértéket, melynek következtében a világ országai, köztük Magyarország is aláírta a Nemzetközi Klímaegyezményt. 

Ez az oka annak, hogy a légkörre hatást gyakoroló F-gázokkal töltött készülékeket már csak olyan személyek kezelhetik, akik megfelelő és ellenőrzött tudással és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a légköri romlást megállíthassuk globálisan, legalábbis a klímákkal ne rontsunk tovább a helyzeten. 

Ajánlatkérés

Szivárgásmentesség vizsgálat

Ugyanezen okból kifolyólag kötelező a klímaberendezések rutinszerű és rendszeres szivárgásmentesség vizsgálata is. Nyilván ebbe nem minden készülék tartozik bele, ám hisszük azt, hogy Önnek is érdeke, hogy ellenőriztesse, megfelelő nyomással üzemel-e a klíma, hiszen annak hiányában nemcsak többet fogyaszt, de tönkre is mehet.

A szabályozás leginkább a nagyobb teljesítményű készülékeket érinti, ám ezekből is rengeteg van szerelve lakossági felhasználásra, így ha Ön nem biztos abban, hogy klímája érintett-e az ügyben, akkor kérje a gyártó, vagy a forgalmazó segítségét, de ügyfélszolgálatunkon is állunk rendelkezésére.

Szivárgásmentesség vizsgálat
Klímatöltés házilag?

Gáz nélkül a klíma:

Ha gáz nélkül, vagy csökkent gáznyomással üzemel egy klíma, akkor azt abból vehetjük észre, hogy először kevésbé hideg, majd langyos, a kinti hőmérséklettel szinte megegyező hőmérsékletű levegőt fog fújni. Ha nem megfelelő a gáz sűrűsége a készülékben, akkor az erőltetett működés következtében tönkre is mehet a berendezés.

Klímatöltés házilag?

Klímát csak és kizárólag szakember tölthet fel a hűtőközeggel. Nemcsak, hogy nem javasoljuk a klímatöltést házilag, de abban az esetben, ha magunk próbálkozunk vele, könnyen végleges meghibásodást is előidézhetünk, melyre ne fizet garanciát a gyártó.

Klíma karbantartás és tisztítás

A klímák megbízható működéséhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen karban legyenek tartva. A karbantartást is csak szakember végezheti el, így azzal se próbálkozzunk házilag, vagy a mindenhez értő szomszéd bácsit megkérve. A légkondicionáló berendezések meglepően nagy légtömeget mozgatnak meg, melynek következtében kifejezetten nagy mennyiségű szennyeződés rakódik bele mind a kültéri, mind a beltéri egységbe. 

A klíma kompresszor a szennyeződések hatására erőltetetten kezdi ellátni a feladatát, melynek következtében akár oly mértékben is meghibásodhat, hogy javíthatatlanná válik. A kompresszor a klíma egyik legdrágább alkatrésze, a karbantartás pedig jóval olcsóbb költséget jelent, mint annak javítása, vagy cseréje.

A klímák beltéri egységeiben található szűrők is rengeteg szennyeződést halmoznak fel, ami önmagában sem  egy kellemes tény, azonban a por részecskéken és polleneken kívül olyan veszélyes mikroorganizmusok telepedhetnek meg benne, melyek akár légiós betegséget is okozhatnak.

Klíma karbantartás és tisztítás

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.