Klíma gázfeltöltés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a gázfeltöltését. A gázfeltöltés szükségszerű akkor, hogyha a klíma már nem fúj megfelelő hőmérsékletű hideg levegőt. Budapesten belül vállaljuk a klíma gázfeltöltést kiszállással. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés olcsón, garanciával.

Észrevette az utóbbi időben, hogy a klíma által kifújt levegő hőmérséklete nem megfelelő, nem olyan, mint amilyet beállított? Nagyon valószínű, hogy azzal lesz a probléma, hogy a klímának a gáztöltöttségi szintje nem megfelelő. Ilyen esetben a legjobb az, hogyha szakember kezeli a problémát, ha egy szakembert kér fel arra, hogy a klímát feltöltse gázzal.

Az alábbi írásban ismertetjük a gázfeltöltésnek a részleteit és a mikéntjét. Fontos, hogy ne próbálja meg egyedül feltölteni a klímát gázzal! Még akkor sem, hogyha egyszerűnek tűnne a folyamat. Mi vállaljuk a klíma készülékeknek a gázfeltöltését. Keressen fel minket telefonon, hogy egyeztethessünk időpontot.

Miért és mikor van szükség gázfeltöltésre?

A karbantartás legfontosabb eleme a tisztítás, általában erről beszélünk a legtöbbet, azonban fontos a készüléknek a teljeskörű vizsgálata is. A vizsgálatra azért van szükség, hogy környezetvédelmi szempontból jó legyen a készülék, valamint biztosítva legyen az, hogy helyesen működik a készülék.

A karbantartás során mindig ellenőrizzük a gáztöltöttségi szintjét. Azonban olyan eset is van, amikor már cél irányosan ezt ellenőrizzük. Ilyen eset az, amikor az ügyfél arról panaszkodik, hogy a klíma már nem hűt olyan mértékben, mint eddig, hiába van jól beállítva. Ilyenkor egyből a gáztöltöttséget vizsgáljuk meg, általában itt szokott a probléma forrása lenni.

Klíma gázfeltöltés olcsón, garanciával
Karbantartás és klímafeltöltés

Karbantartás és klímafeltöltés

Ha egy általános karbantartás alkalmával is természetesen ellenőrizzük a gáz töltöttségi szintjét. Erre azért van nagy szükség, mert ha a gáztöltet hiányos akkor a készülék hatásfoka folyamatosan elkezd romlani. Ha ez elkezdődik, akkor a klíma kompresszora egyre jobban és jobban terhelődik. Rövidebb lesz a készüléknek az élettartama, valamint több áramot is fog fogyasztani. Csak a pénzt fogja így elvinni, cserébe pedig nem fog normálisan működni.

Épp ezért nagyon fontos a készüléknek a rendszeres és helyes karbantartása. A teljeskörű karbantartást és így a gázfeltöltést is vállaljuk. Kérjük keressen fel minket ezzel kapcsolatban bizalommal. Az ilyen jellegű munkálatokat minden esetben a szakképzett, szakértő kollégáink látják el. Várjuk megkeresését!

Hogyan lehet ellenőrizni a gázszintet a klímában?

A klíma gáznyomását egy egyszerű szintmérővel tudjuk ellenőrizni. A gáznyomáson túl tudjuk ellenőrizni a hőmérsékletet, a túlhűtést, a nyomás szintet, vagy akár azt is, hogy szivárog-e a készülék. Ilyen készülékeket akár magánszemélyek is megvásárolhatnak, azonban a magas áruk miatt sokkal egyszerűbb, hogyha egy szerelőt kér meg a nyomás ellenőrzésére.

Hogy történik a klíma gázfeltöltés?

Előkészületek az újratöltéshez

Ellenőrizni kell a klímát: Az első lépés az, hogy a klíma szűrőjét kitisztítjuk. A jó hűtés elérése érdekében fontos az is, hogy a kondenzátor tekercs jól működő állapotban legyen. Törmelék és szennyeződés tud felhalmozódni, amely problémákat tud okozni a teljesítményben.

Ellenőrizni kell, hogy nincs-e szivárgás vagy rossz csatlakozás: Létfontosságú, hogy ellenőrizzük a szivárgást és a szigetelést. Ha itt probléma van, akkor teljesen máshogy kell hozzányúlni az egészhez, nagyobb javítási munkálatra lehet számítani. 

Fel kell írni a mérő által mutatott értéket: Megnézzük, hogy a milyen hőmérsékletre van beállítva a készülék. Ezt az értéket figyelembe vesszük a gáz feltöltése során.

Meg kell ismernünk a klíma hűtőközeg típusát: Fel kell jegyezni a használni kívánt hűtőközeg típust. Ez alapvető fontosságú, mivel ez nagyban megváltoztatja a klíma működését.

Hogy történik a klíma gázfeltöltés?
A klíma újratöltés lépései

A klíma újratöltés lépései

  • Kikapcsoljuk a rendszert, és a tömlőket csatlakoztatjuk a megadott pontokhoz. 
  • Bekapcsoljuk a légkondicionálót, és ügyelünk arra, hogy elérjen egy állandó hőmérsékletet. Mindenképp el kell érnie a készüléknek egy stabilitást.
  • Lecsavarjuk a szívóvezetéket és csatlakoztatjuk hozzá a klíma kék tömlőjét.
  • Csatlakoztatjuk a sárga tömlőt a hűtőközeghez, majd pedig egy másodpercre megnyitjuk a hengergombot
  • Egy tömlőt használunk, amely úgy illeszkedik a hűtőközeghez, hogy a tartályt megdöntené. Lassan és kis mennyiségben kezdjük el a hűtőközeg hozzáadását a szívóvezetékbe.
  • Ezt követően meggyőződünk róla, hogy minden szelep zárva van-e.
  • Ezt követően bekapcsoljuk a klímát és befejezettnek tekintjük a klíma gázfeltöltését.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!