Klíma javítás és karbantartás

A klíma meghibásodása esetén mit tegyünk? Megelőzhető a probléma? Kihez kell fordulni? Álljunk neki megbütykölni vagy hívjunk szerelőt? A karbantartás megelőzi a meghibásodások nagy részét, de csak szerelő végezheti el, ahogyan a javítását is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás és karbantartás Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás

A klímakészülékek ellátását csak hivatalos szakember végezheti el, ez éppúgy igaz a telepítésre, a javításra, de még a karbantartásra is. Egy hibás klíma esetében fontos hangsúlyozni, hogy ne álljunk neki házilag, vagy egy segítőkész ezermesterrel felderíteni a hiba okát, hiszen a légkondik kifejezetten érzékeny berendezések, melyek hozzáértés hiányában olyan mértékű sérülést szenvedhetnek el, melynek következtében akár javíthatatlanná válhat a szerkezet.

Egy hiba feltérképezése kizárólag szakember részéről történhet. Fontos, hogy a hibás klímához olyan szerelőt hívjunk, aki a javításban is nagy tapasztalattal rendelkezik, ellenkező esetben azon kapjuk magunkat, hogy akkor is cserét javasolnak, ha egyébként javítható lett volna a készülék. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, sok éves rutinjuk és folyamatos továbbképzésük lehetővé teszi, hogy munkálatainkat márkafüggetlenül végezzük.

A karbantartásra is érdemes felhívni a figyelmet, hiszen amellett, hogy a gyártók is akkor vállalják a gyári garancia teljes időtartamát, amennyiben az ajánlott mennyiségű beavatkozás megtörténik, emellett azonban komoly megelőző szerepük van a meghibásodások megelőzésében. A karbantartás során a készülékeket alaposan átvizsgáljuk és kitisztítjuk, ezzel megnöveljük az élettartamát. Hívjon minket bizalommal, klíma javítás és karbantartás szolgáltatásaink Budapesten és Pest megyében is elérhetők. 

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!