Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Nozo Clean Hungary Kft. a koronavírus által okozott rendhagyó helyzet ellenére is a szokott minőségben és időben folytatja tevékenységét. A felmérések, telepítések és karbantartások továbbra is biztosítottak. A folyamatos működéshez elengedhetetlen extra óvintézkedéseket a cégcsoport a kormány által kiadott irányelvek és határozatok figyelembevételével megtette, a munkavégzéshez szükséges feltételeket megteremtette.

Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a klímakészülékük megfelelő karbantartására, mert az elhanyagolt klíma használata különféle légúti megbetegedéseket okozhat!

Felkészült érkezés

Csapatunk tagjai a WHO ajánlásának megfelelő kesztyű és maszk használatával mennek házhoz.

Kontaktus kerülése

Klíma karbantartás során csak annyi időt töltünk a lakásban, amennyit feltétlenül szükséges.

Gyors rendelkezésreállás

Ne várja meg a további intézkedéseket, legyen túl a klíma karbantartásán amilyen hamar csak lehet.

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal vállalja Budapesten és környékén klímák felszerelését és teljes körű ellátását garanciális feltételekkel. Több évtizedes szakmai múlttal állunk rendelkezésére, hívjon minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

A klímaszerelés mindig a készülék kiválasztásával kezdődik. Ilyenkor több nézőpontból érdemes megközelíteni a berendezéseket, hiszen vannak kifejezetten megbízható gyártók, akik több évtizede gyártanak légkondicionált, ezáltal kifejezetten magas minőséget képviselnek. Minél magasabb minőségű készüléket választunk, az ár ezzel arányosan emelkedik, de fontos hozzátenni, hogy a készülékek megbízhatósága és élettartama is többnyire ezzel arányosan változik.

Nem feltétlenül kell azonban a legdrágább klímát kiválasztani, hiszen vannak egészséges kompromisszumra alkalmas, jó minőségű készülékek alacsonyabb áron is. Fontos tény azonban az is, hogy a legkiválóbb készülék sem fog megbízhatóan üzemelni, ha nem megfelelő minőségben van beszerelve. Itt jövünk mi és a több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársak, akik legmagasabb színvonalon végzik el a készülék telepítését, ezzel garantálva, hogy az hosszú évekig zavartalanul fog működni.

A készülék kiválasztásában is segítségére leszünk, melyet tőlünk is megvásárolhat. A klímát egy teljes év szerelési garanciával telepítjük, majd a későbbiek folyamán a karbantartási munkálatok elvégzésében is számíthat ránk. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ingyenes helyszíni konzultációkat és személyre szabott ajánlatunkat! Klímaszerelés Budapesten és Pest megyében, rövid határidővel, garanciával.

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!