Klíma karbantartás

Cégünk klímaszerelést vállal. A klímaszerelés szolgáltatást Budapesten lehet igénybe venni, minden kerületbe kiszállunk. Ha úgy döntött, hogy klíma készüléket akar, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal, akár már ma. Várjuk hívását.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a karbantartását. A karbantartás egy rendkívül fontos dolog ahhoz, hogy a klíma megfelelően működjön. A karbantartásra évente egyszer kell sort keríteni, a legjobb, hogyha ez a szezon megkezdése előtt történik meg. Ha gyakran van használva a készülék akkor érdemesebb évente kétszer elvégezni a karbantartást.

A karbantartás során alaposan ellenőrizzük, kitisztítjuk a készüléket, többek között megvizsgáljuk a gáznyomást, valamint alaposan kifertőtlenítjük a beltéri egységet. A karbantartást minden esetben tapasztalt, rutinos kollégáink végzik el, akik biztos, hogy tökéletes munkát fognak elvégezni.

Ha klíma karbantartást szeretne akkor keressen fel minket. Egyeztettünk egy időpontot, majd ekkor kiszállunk Önhöz és elvégezzük a karbantartást. A karbantartást kérheti a beltéri és a kültéri egységre is külön-külön, azonban mindenképp érdemes mind a két készüléken elvégeztetni. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma karbantartás fontossága

A klíma karbantartása rendkívül fontos dolog, mind a két készülék miatt. A beltéri egység egy nedves, meleg, párás környezet, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak, penészeknek, gombáknak. Ezek a mikroorganizmusok ebben az ideális környezetben elkezdenek szaporodni és terjedni. Ha eléggé elszaporodnak, akkor a klíma használatával be is tudnak kerülni az otthon légterébe.

Mi történik ekkor? A ház lakói elkezdik belélegezni ezt a szennyezett levegőt, és nagyon rövid idő alatt komoly betegségek tudnak kialakulni. Például légiósbetegség vagy akár tüdőgyulladás is. Ez ellen azonban tökéletesen lehet védekezni az évenkénti karbantartással.

Klíma karbantartás fontossága
Klíma karbantartás menete

A karbantartás elhanyagolása a kültéri egységre is hatással van. Főleg azokra a kültéri egységekre van hatással, amik utcafronton helyezkednek el, és így sok pornak vannak kitéve. Ha nagyon leülepszik a kültéri egységre a por, akkor az előbb utóbb problémákat fog okozni a kompresszorban.

A kompresszor túlfogja magát hajtani, de ezzel együtt pedig nem fogja tudni szolgálni az addigi megszokott minőséget. Épp ezért nagyon fontos, hogy feltétlenül ellegyen végezve a karbantartás. Ha a karbantartás évente egyszer megtörténik, akkor garantálható, hogy a készülék jól fog működni, valamint azt is, hogy hosszú élettartamú lesz. Hívjon minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Klíma karbantartás menete

A karbantartásnak a menete rendkívül egyszerű. Először is mindenképp időpontot kell foglalnia. Érdemes ezt minél hamarabb megtenni, hiszen a legtöbben a szezon megkezdése előtt akarják elvégeztetni ezt a folyamatot, így a szerelők naptára esetenként hamar betelhet. 

Klíma karbantartás kiszállással

Ha karbantartás napján kiszállunk Önhöz. A karbantartás során külön kezeljük a kültéri és beltéri egységet. A beltéri egységnek a szűrőjét alaposan elmossuk. Erre jó hely a kád vagy a zuhanyzó. A szűrőnek minden esetben alaposan meg kell száradnia, csak úgy lehet visszarakni. A karbantartásnak a lelke a beltéri egységnek az alaposan fertőtlenítése. Kikapcsolt állapotban egy speciális fertőtlenítőszert juttatunk be a készülékbe. 

Ezzel együtt bekapcsoljuk, majd a fertőtlenítő szer kifejti a hatását. A legjobb hatás elérésének az érdekében mindenképp meg kell várnunk, hogy a szer kifejthesse a hatását. 

A karbantartás során a kültéri egységre is nagy hangsúlyt fektettünk. Itt egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ez feloldja a lerakódott szennyeződést, a lerakódott koszt. Ezt követően ellenőrizzük a készüléket. Mindenféleképpen mérünk egy gáznyomást, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a készülékben megfelelő mennyiségű gáz van-e. 

Ha bármilyen problémát tapasztalunk a klímával, akkor természetesen van lehetőség arra, hogy megjavítsunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne elvégeztetni. 

Klíma karbantartás kiszállással

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!