Légkondi szerelő

Pár évvel ezelőtt akármilyen "ügyeskezű" ezermester szerelhetett klímát, ez azonban napjainkra már változott. Egy 2015-ös kormányrendelet értelmében csak minősített szakember végezheti el a klímát érintő munkálatokat, legyen az bármi.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

Korábban szinte akárki lehetett klímaszerelő, sajnos ennek több oldalról megvolt a hátránya. Elsősorban azonban klímavédelmi szempontokból alkottak egy kormányrendeletet, amikor Magyarország aláírta a Nemzetközi Klímavédelmi Egyezményt. Ennek bevezetése óta csak a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsátott hivatalos minősítéssel rendelkező szakember végezhet klímát érintő szerelési és karbantartási munkálatokat.

Cégünk szakemberei minden szükséges minősítéssel és szakképesítéssel rendelkeznek, emellett több évtizedes tapasztalatuk emeli még magasabb színvonalúbbá az általunk biztosított munkálatok minőségétn Amennyiben légkondit szeretne, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen már az első lépés, a megfelelő készülék kiválasztása is szakember feladata. A választás során több tényezőt figyelembe kell venni, mint az ingatlan tulajdonságai, a készülék kültéri egységének végleges helye és az alkatrész utánpótlás biztosítottsága.

Kérje ingyenes helyszíni konzultációkat, mely során szakképzett munkatársunk felkeresi Önt az otthonában és annak jellemzőit figyelembe véve az Ön pénztárcájának leginkább megfelelő ajánlatot fogja elkészíteni. Sikeres ajánlattételt követően rövid határidővel, garanciális kivitelezéssel telepítjük a légkondicionáló készüléket, melyhez bizalmáért cserébe az első tisztítást ajándékba adjuk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat, csatlakozzon Ön is több ezer elégedett ügyfelünk közé! Légkondi szerelő munkatársaink várják megkeresését!

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!