Klíma javítás Budapest

A rendszeresen karbantartott klímákra nem jellemző a meghibásodás, ahogyan tény az is, hogy a klíma karbantartás mindig alacsonyabb áron történik, mint a javítási költség. Ha viszont meghibásodott, akkor hívjon szakembert aki garanciálisan javítja.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás Budapest Klíma javítás Budapest

Klíma javítás Budapest

A klímák, bár érzékeny és bonyolult szerkezetek, rendszeres karbantartás esetén nem sűrűn kell szerelőt hívni hozzájuk. Előfordulhat azonban, hogy egy karbantartás elfelejtődik vagy annak ellenére, hogy időben megtörtént mégis bekövetkezik a probléma.

Tudjuk jól, hogy egy meghibásodott klíma a nagy nyári hőségben idős vagy beteg embereknél, esetleg szellőztetési lehetőségtől elzárt irodahelyiségekben súlyos következményekkel járhat, ezért cégünk gyorsszerviz szolgáltatás keretein belül, munkatársaink terheltségétől függően a lehető legrövidebb időn belül kiszállnak Önhöz, hogy felmérjék a hibát és megállapodás esetén kijavítsák azt.

Munkatársunk érkezésekor megállapítja a hiba forrását, majd javítási ajánlatot állít össze Önnek. Sikeres ajánlattételt követően a hiba súlyosságától függően akár fél- maximum pár óra múlva Ön újra élvezheti a hűvös klimatizált légkört. Az általunk felszerelt légkondicionáló rendszerek esetében minden javítást és karbantartást garanciával végzünk el. Természetesen más cég által felszerelt készülék javítását is vállaljuk, amennyiben Ön úgy kívánja. Hívjon minket bizalommal, hiszen a klíma javítás Budapesten és Pest megye területén is rövid kiszállási határidővel biztosított részünkről.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!