Klímaszerelés

Teljeskörű klíma karbantartást vállalunk. A klíma karbantartás egy nagyon fontos dolog ahhoz, hogy a készülék jól tudjon működni, és az egészségre ne legyen káros. Évente egyszer minimum sort kell keríteni arra, hogy a karbantartás megtörténjen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését. Ha úgy döntött, hogy klíma készüléket szeretne, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogy kell gyorsan és hatékonyan beszerelni a klíma készülékeket.

A klíma szerelés során tőlünk nem csak a klíma beszerelését várhatja el. Mi még a klíma beszerelést megelőzően tartunk egy előzetes helyszíni felmérést, amely során abban is segítünk, hogy milyen klíma készüléket érdemes választania. Sőt, ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek ezt a készüléket. A klíma beszerelését követően sem engedjük el a kezét. A későbbiekben vállaljuk a klíma készüléknek a teljeskörű karbantartását, valamint amikor beszereljük Önnek a klímát, akkor segítünk abban, hogyan használja.

klímaszerelés nálunk gyorsan és hatékonyan meg van. Ha kedvező áron szeretne klímát beszereltetni, akkor feltétlenül minket hívjon fel. Mi garanciát vállalva szereljük be Önnek az új, minőségi klímáját. Keressen fel minket bizalommal, várjuk a megkeresését.

Klíma beszerelés lépései

Először mindig azzal kezdjük, hogy meghatározzuk a kültéri és a beltéri egységnek a pontos helyét. Figyelembe vesszük, hogy a hozzájuk vezető csövek gond nélkül megközelíthessék a készülékeket. Ezt általában az előzetes helyszíni felmérés során eltudjuk dönteni. Fontos, hogy a beltéri egység nem lehet akárhol. Egyáltalán nem érdemes például asztalok, ágyak, kanapék fölé helyezni, hiszen hosszútávon egyáltalán nem tesz az jót, hogyha a klíma ránk fújja a levegőt közvetlenül.

Ha meg vannak a helyek, akkor kezdhetjük a csövek és vezetékek helyének a kialakításával. Itt két opció létezik. Az egyik az, hogy a csövek és a vezetékek egy kábelcsatornában fognak elhelyezkedni, ez fog végig futni a falon. A másik megoldás az, ami nagyobb munkával jár, költségesebb, ám de sokkal esztétikusabb az a vésés. Ilyenkor a falba bevéssük a kábeleket. Itt nem szabad elfelejteni, hogy helyreállító munkálatokra van szükség, például festésre. Érdemes a vésést azoknak választaniuk, akik építkezés alatt vagy felújítás alatt állnak. Mindig az ügyfél dönti el, hogy melyiket szeretné.

Klímaszerelés
Klíma készülék kiválasztása

Amikor a csöveknek a helyét kialakítjuk akkor már el is kezdjük felszerelni a kültéri egységet tartó konzolt. Ezt követően pedig felszereljük magukat a készülékeket is, a beltéri és a kültéri egységet. Ezt követően sor kerül a csövek és a kábelek összekötésére, vákuumozunk, majd pedig feltöltjük a hűtőközeget. Elektromosan is össze kell kötni a készüléket, valamint be kell kötni a hálózati tápellátást biztosító vezetékeket is. Ezt követően ellehet indítani a készüléket, a végén már csak egy nyomásmérőt kell használni.

Klíma készülék kiválasztása

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a kiválasztását is. Ahhoz, hogy a klíma jó legyen nagyon fontos, hogy milyet választunk, nem csak a beszerelés számít. Az előzetes helyszíni felmérés során alaposan feltudjuk mérni az otthonát. Ekkor láthatjuk, hogy milyen az elhelyezkedése, mennyire terhelhető a hálózat, milyen felépítése van stb. Megtudjuk beszélni az Ön egyéni preferenciáit is. Ma már rendkívül sok extra tulajdonsága van a klímáknak, ezek közül lehet válogatni, azonban talán, ami a legtöbb embert érdekli az mindig az ár. Az ön egyéni igényei alapján választunk klímát.

Klímaszerelés készülékkel

A klíma kiválasztása után már csak egy teendő van, a klímának a beszerzése. Erre két mód áll a rendelkezésére, egy szerintünk egyszerűbb és egy bonyolultabb. Ez utóbbi arról szól, hogy ma már nem vehet bárki klíma készüléket. Ha magánszemélyként szeretne klímát vásárolni, akkor mindenképp szükség van arra, hogy felkeressen egy szakembert, aki kiállít egy tanúsítványt, amelyben igazolja, hogy ő fogja beszerelni a klímát, és vállalja is a felelősséget. Ezzel a papírral tud elmenni a boltba és megvásárolni a készüléket.

Van egy egyszerűbb megoldás is. Ha velünk megbeszéli, hogy milyen klíma készüléket szeretne, akkor természetesen mi be is szerezzük Önnek. Nem kell semmit sem tennie, az előzetes felmérést követően a beszerelés napján ki is szállítjuk a klíma készüléket és be is szereljük. Egyszerűen, gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal. 

Klímaszerelés készülékkel
Klímaszerelés

A klímaszerelést érintő szabályozásokról

A forró nyaraknak köszönhetően ma már a legtöbb háztartásban használnak légkondicionáló berendezést, ennek beszerelése azonban nem mindig automatikus folyamat, hiszen önkormányzatonként, kerületenként és lakóövezetenként változnak a szabályok. A műemlék jellegű épületek esetében kifejezetten óvják a homlokzati képet így oda kültéri egység nem helyezhető el, azonban a társasházak és a panellakások esetében is utánajárást igényel a folyamat, hiszen egy jó minőségű csendes klíma kültéri egysége is jár némi zajjal, mely lehet hogy zavarja a lakókat. A klíma vásárlása szintén szigorú szabályok szerint kell történjen, hiszen a klímavédelmi egyezmény miatt csak végfelhasználói nyilatkozattal vásárolható meg magánember számára. Cégünk ennek a terhét leveszi a válláról, ugyanis a berendezést biztosítjuk a telepítéshez! Szakképzett és minősített munkatársunk felkeresi Önt otthonában és ingyenes helyszíni felmérés alkalmával segít a legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Sikeres ajánlattételt követően a klímát rövid határidővel, színvonalas és gyors kivitelezéssel szereljük fel otthonába. A klíma telepítéssel nem érdemes megvárni a szezon beköszöntét, mert előfordulhat, hogy munkatársaink ekkor már terheltek, így várnia kell. A beszerelés legideálisabb időszaka a tavasz, ekkor a nyár első forró napján már élvezheti a klíma jótékony hatásait. A készülékek telepítését egy teljes év garanciával végezzük és az első tisztítást ajándékba adjuk. Klímaszereléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy kérjen ajánlatot online!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!