Otthoni klíma gázfeltöltés

Ha biztos kezekben szeretné tudni klímáját, forduljon hozzánk bizalommal. Többéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére klíma karbantartással, és gázfeltöltéssel. Ne hagyja az utolsó pillanatra, foglaljon időpontot ma Ügyfélszolgálatunkon!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Otthoni klíma gázfeltöltés Otthoni klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

Újabban nem kellemesen hideg levegőt fúj a klímája? Esetleg csak meleget? Lehetséges, hogy előző évben használta utoljára? A klíma készülékek időnként gázfeltöltést igényelnek, mely elengedhetetlen a hatékony működéshez. Hívjon minket bizalommal, teljeskörű szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére, köztük klíma gázfeltöltéssel is.

A klímák rendszeres karbantartása rendkívül fontos és szükséges, a gyártók is csak akkor vállalják a teljes garanciaidőt, ha a készülék megfelelő módon karban van tartva. A takarítás, és a fertőtlenítés mellett a klíma karbantartásához hozzátartozik a megfelelő mennyiségű és tömörségű gáz megléte, és a rendszer szivárgás mentességének az ellenőrzése. 

Ha azt tapasztalja, hogy a készüléke által kibocsátott levegő nem kellően hűvös időben értesítsen minket, mert valószínűleg nincs elegendő gáznyomás a készülékben. Nagyon fontos, hogy ne akarja egyedül orvosolni a problémát, még ha első ránézésre pofonegyszerűnek is tűnne a kihívás, mert akaratlanul is a készülék meghibásodását, vagy gázszivárgást idézhet elő. Munkatársaink szakszerűen, és biztonságosan kezelik a problémát. Érdemes a nyári meleg előtt ellenőriztetnie készülékét, és az időszakos karbantartás során munkatársunk mindenre kiterjedő ellenőrzést végez majd.

Miért szükséges a gázfeltöltés?

Ha a klíma nem tartalmaz elegendő gáztöltetet, úgy csökken a teljesítménye, nagyobb igénybevétel nehezedik a klímakompresszorra, ezáltal amellett, hogy sokkal több áramot fog fogyasztani az élettartama is drasztikusan csökkenhet. Így ahelyett, hogy egy tetemes villanyszámlával az ölükben pihegnének a forró lakásban hívjanak minket bizalommal!

Miért szükséges a gázfeltöltés?
Klíma gázfeltöltés akár 2 napon belül

Klíma gázfeltöltés akár 2 napon belül

A gázfeltöltést szakképzett és tapasztalt munkatársaink biztonságosan elvégzik egy erre alkalmas szintmérő készülékkel. Mindenekelőtt azt szükséges ellenőrizni, hogy nincs-e szivárgás, addig, amíg erről nem bizonyosodott meg a szakember nem történhet semmiféle feltöltés.

Amennyiben fennáll a szivárgás veszélye, úgy teljesen más eljárást kíván meg a készülék. Amennyiben a töltés biztonságos, vizsgálat során kollégánk megméri a gáz mennyiségét, és tömörségét a készülékben, ha szükséges elvégzi a töltését, kitisztítja a klíma szűrőjét, melyben törmelék tud időnként felhalmozódni, ezáltal akadályozva a klíma teljesíményét. 

Klíma karbantartás

Évente legalább egy alkalommal az Ön klíma berendezése is karbantartást igényel, ha gyakori használatban van a készülék, indokolt lehet ezt évi két alkalommal elvégezni. 

Ez a rendszeres karbantartás rendkívül fontos ahhoz, hogy Ön zavartalanul élvezhesse a klímája működését, és nem árt tudni arról, hogy a gyártók is akkor vállalják a teljes garanciaidőt, ha ennek eleget tesznek. Munkatársaink karbantartás során teljesen átvizsgálják a klíma készüléket, és kifertőtlenítik a beltéri egységet. A fertőtlenítés fontos alappillére a karbantartási munkálatoknak, mert a beltéri egység egy párás, nedves közegben helyezkedik el, emiatt a szűrőkben baktériumok, gombák, és egyéb mikroorganizmusok telepedhetnek meg, és ezek idővel – tisztítatlan szűrő és rendszer esetén – a légtérbe kerülhetnek, ezzel akár olyan komoly egészségkárosodást okozva, mint a tüdőgyulladás, vagy a légiósbetegség.

A kültéri egység tisztítása, és karbantartása is éppilyen fontos, mert egész évben ki vannak téve a szálló pornak, és egyéb szennyeződéseknek, melyek ha belerakódnak, ezzel eleinte csak rontják a kompresszor teljesítményét, majd a meghibásodását okozzák. 

Klíma karbantartás
Mikor célszerű karbantartani a klímát?

Mikor célszerű karbantartani a klímát?

Ha Ön a klímaberendezést időszakosan, vagy rendszeresen fűtésre is használja, akkor évente két alkalommal szükséges a karbantartási munkálatokat és a tisztítást elvégezni annak érdekében, hogy a rendszer zavartalanul és megbízhatóan, a gyártó által vállalt garanciának megfelelően működhessen.

Ebben az esetben érdemes a fűtési szezon, és a nyári meleg beállta előtt elvégezni a karbantartásokat. Ha csak hűtésre használja, akkor évente egy alkalommal feltétlenül javasoljuk a karbantartást elvégezni, lehetőleg tavasszal. Ügyfélszolgálatunkon rendelkezésére állunk időpont foglalási lehetőséggel, keressen minket bizalommal!

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk Budapest teljes területén vállalja klímaberendezések beszerelését, karbantartását, ellenőrzését, és javítását. A karbantartás során kollégáink kellő gondossággal tisztítják, szükség esetén javítják a berendezéseket, külön figyelmet fordítva a kül-, és beltéri egységekre.

A beltéri egységet egy speciális fertőtlenítőszerrel kezelik, melyet kikapcsolt állapotban juttatnak a készülékbe, hogy az majd bekapcsolt állapotban tökéletesen kifejthesse hatását. A kültéri egységet éppolyan gondossággal kezelik, egy alapos vegyszeres átmosást alkalmaznak, hogy a lerakódott por, és szennyeződés maradéktalanul távozzon belőle, ezzel a további zavartalan működést biztosítva. Karbantartás során ellenőrzik a gáznyomást, a tartály stabilitását, szükség esetén feltöltik azt. Amennyiben a vizsgálat során találkoznak egy esetlegesen felmerülő problémával, úgy Önnek természetesen lehetősége nyílik arra, hogy ezt munkatársaink megjavítsák.

Klímaszerelés Budapesten

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!